Waldbach is het buro van Janne, ontwerper met Zeeuwse roots. Ooit opgeleid en begonnen als fotograaf, maar sinds de eeuwwisseling het jasje van grafisch ontwerper aangetrokken.  Internet was in opkomst, zo ook mijn interesse in het ontwerpen voor een wereldwijd publiek. Al bijna 20 jaar website ontwerper en ontwikkelaar, maar je houdt nooit op met leren. En juist dat maakt het werk blijvend interessant!

Mensen noemen Waldbach van alles: Grafisch ontwerper, website developer, fotograaf, videomaker of gewoon een creatieve all-rounder! Hoe dan ook: Waldbach ontwerpt — met oog voor communicatieve waarden en detail — passende communicatie producten voor het MKB, voor instellingen, voor zelfstandigen, maar ook voor grote organisaties en multinationals.

Waldbach ontwerpt — met aandacht voor de identiteit van een onderneming of organisatie — een verscheidenheid aan communicatie uitingen. Denk aan huisstijlen, brochures, folders, banieren en zo veel meer. De afwerking, zoals drukwerk, wordt overgelaten aan zorgvuldig geselecteerde specialisten, vanzelfsprekend gebeurt dat altijd in overleg met de opdrachtgever om samen tot een communicatief hoogwaardig resultaat te komen.

Hiernaast ontwerpt en ontwikkelt Waldbach websites. Al ruim 16 jaar lang. Front-end design (HTML5, CSS3, Javascript en jQuery) zorgt voor een flexibele en aantrekkelijke layout; bruikbaar op ieder apparaat met een web browser. Vrijwel alle websites die Waldbach bouwt zijn dynamische websites, die je zelf kunt beheren, met het meest populaire Content Management Systeem (CMS): WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en laat je verrassen door de ruime ervaring en expertise op het gebied van visueel ontwerp en website development!