Waarom? De basis voor design.

Jouw verhaal staat voor je waarden en je visie. Dit is de basis voor strategie. Strategie maakt het mogelijk om effectiever te worden in je visuele communicatie. Vertel je verhaal: Met vorm, kleur, typografie en symboliek. Met goed design heb je de kans om gezien te worden, om een blijvende indruk te maken. En dat op basis van het “waarom” (“Start With Why”, Simon Sinek. Zoek het op!).

Waarom doe je wat je doet? Waarom is je onderneming wat het is? Waarom neem je deze beslissing?

Waldbach luistert en stelt vragen om zo tot een dieper inzicht te komen en om op basis van deze kennis onvergetelijke visuele communicatie te ontwerpen.

Original model: “Bust of a rhetorician”
by Geoffrey Marchal / Sketchfab.com
Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)

Waarom een WordPress website?

Controle: Beheer je content en je presentatie zelf. Veelzijdigheid: Duizenden plugins ondersteund door vele ervaren, toegewijde ontwikkelaars. Hoger in Google: WordPress leent zich uitstekend voor een betere ranking in zoekmachines, en SEO plugins kunnen dit nog eens versterken. Responsive: fantastische presentatie op ieder beeldscherm, van smartphone tot desktop monitor. En last but not least, betaalbaar! De WordPress basis is gratis, vele plugins ook! Sommige plugins zijn niet gratis, maar wel heel betaalbaar. Zo ontvang je updates en support voor een plugin of thema die blijvend wordt onderhouden en altijd voldoet aan de laatste technische eisen.

Met WordPress heb je een systeem in handen waar miljoenen bedrijven, organisaties en ondernemers op vertrouwen. Er is altijd een antwoord te vinden op je vraag. De meest populaire CMS ter wereld is daarom de keus van Waldbach! En ook van jou?